Anatomy of Evil (2015)

Lulek, një vrasës me pagesë, lirohet nga burgu dhe i jepet një ofertë, të cilën nuk mund ta kundërshtojë, nga njeriu që e futi aty. Nëse ai vret kryetarin e Zyrës Qëndrore të Hetimeve, do të fitojë një shumë gjigante parash dhe do i pastrohet dosja kriminale, që të mund të largohet jashtë vendit.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar