Arthur the King (2024)

I dëshpëruar për një shans të fundit për të fituar, Michael Light bind një sponsor që ta mbështesë atë dhe një ekip atletësh për Kampionatin Botëror të Garave të Aventurave në Republikën Domenikane. Ndërsa skuadra shtyhet në kufijtë e jashtëm të qëndrueshmërisë, një qen i quajtur Arthur vjen së bashku për udhëtim, duke ripërcaktuar se çfarë do të thotë me të vërtetë fitorja, besnikëria dhe miqësia.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar