Azur & Asmar: The Princes’ Quest (2006)

Të rritur nga e njëjta grua, Asmari me ngjyrë të errët dhe Azuri me flokë liri, u nisën në një kërkim në një tokë të çuditshme dhe magjike për të çliruar zanën magjepsëse Xhinn; por, vetëm një mund ta shpëtojë atë. A do të triumfojnë vëllezërit?

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar