Boy Kills World (2024)

Një shfaqje aksioni e llojit të veçantë, e vendosur në një realitet distopik ëndrre temperature. Djali është një shurdh-memec, me një përfytyrim të gjallë. Kur i vrasin familjen, Djali ia mbath për në xhungël dhe trajnohet nga një shaman i mistershëm, që t’i shtypë përfytyrimet e veta fëminore dhe të bëhet një mjet vdekjeprurës.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar