Brother (2019) a.k.a Mon frère

Për shkak se donte të mbronte vëllanë e tij të vogël nga një baba shumë i dhunshëm, Tedi, një i ri pa histori, akuzohet për vrasjen e babait të tij dhe dërgohet në një qendër të mbyllur arsimore, në pritje të gjyqit të tij për vrasje. Më pas ai zhytet në një univers brutal rregullat e të cilit nuk i njeh.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar