Cabrini (2024)

Me të mbërritur në Nju Jork në vitin 1889, murgesha italiane Françeska Kabrini përballet me sëmundjet, krimin dhe fëmijët jetimë të emigrantëve italianë. E vendosur për të ndihmuar, ajo nis një mision të guximshëm për të ndihmuar më të rrezikuarit e shoqërisë...

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar