Dusk for a Hitman (2023)

Vrasësi Donald Lavua përballet me një urdhër të pamundur: të eliminojë vëllanë e tij për bosin e mafias Klod Dybua. Detektivët i ofrojnë Lavuasë një rrugëdalje duke e bërë informator dhe atij i duhet të vendosë midis besnikërisë dhe mbijetesës.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar