El Mariachi (1992)

Me një kitarë në dorë dhe një çmim në kokë, ai nuk po kërkonte telashe. Por telashet e kërkojnë atë. El Mariachi thjesht dëshiron të luajë kitarën e tij dhe të vazhdojë traditën e familjes. Fatkeqësisht, qyteti ku ai përpiqet të gjejë punë ka një vizitor tjetër, një vrasës që mban armët e tij në një kuti kitare.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar