Full Time (2021)

Zhyli lufton e vetme për të rritur dy fëmijët në fshat dhe për të mbajtur punën e saj në një hotel parizian. Kur më në fund arrin të lërë një intervistë pune për një pozicion që korrespondon me aspiratat e saj, shpërthen një grevë e përgjithshme, që paralizon transportin. Ekuilibri i brishtë i jetës së saj lëkundet fort, kur do t’i duhet të luftojë kundër fundosjes...

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar