Immaculate (2024)

Cecilia, një grua me besim të devotshëm, mirëpritet ngrohtësisht në fshatin ideal italian, ku asaj i ofrohet një rol i ri në një manastir të shquar. Por Cecilia-s i bëhet e qartë se shtëpia e saj e re përmban sekrete të errëta dhe të tmerrshme.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar