Ivanna (2022)

Ambar dhe familja e saj u terrorizuan kur festuan Bajramin në zonën Bandung. Ambar, një grua e re dhe e bukur që ka shikim të kufizuar, është në gjendje të shohë gjëra që njerëzit e tjerë nuk mund t'i shohin.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar