Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Shumë vite pas mbretërimit të Cezarit, një majmun i ri nis një udhëtim që do ta bëjë të vendosë në dyshim gjithçka që i është mësuar për të kaluarën dhe do të bëjë zgjedhje që do të përcaktojnë një të ardhme për majmunët dhe njerëzit.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar