Kodachrome (2017)

Ndërkohë që në punë gjërat shkojnë gjithmonë e më keq, jeta e Matit përmbyset kur i vjen në zyrë infermierja e babait të cilin ai ka vite që nuk e takon. Babai i tij, një fotoreporter i famshëm, po përballet me kancerin terminal dhe dëshira e tij e fundit është që Mati ta çojë me makinë nga Nju Jorku në Kanzas për të përpunuar filmat e tij të fundit Kodachrome përpara se të mbyllet laboratori i vetëm që ekziston.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar