Rodeo (2022)

Zhulia, një vajzë e re e që është e apasionuar pas motorave, takon një ekuipazh garuesish dhe ajo fillon të depërtojë në botën e tyre të dominuar nga meshkujt, por një aksident rrezikon aftësinë e saj për t'u përshtatur.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar