Sting (2024)

Pasi rrit në fshehtësi një merimangë, 12-vjeçarja Charlotte duhet të përballet me faktet rreth kafshës së saj dhe të luftojë për mbijetesën e familjes së saj, kur krijesa dikur simpatike shndërrohet me shpejtësi në një përbindësh gjigant mishngrënës.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar