Surrounded (2023)

Ish-ushtarja Mo Washington udhëton në Perëndim drejt tokës së premtuar. Pasi karrocës së saj i zënë pritë, Mo-së i është ngarkuar detyra të mbajë rob një të jashtëligjshëm të rrezikshëm dhe duhet t'i mbijetojë ditës kur banda e banditit përpiqet ta çlirojë atë.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar