Tarot (2024)

Kur një grup miqsh shkelin në mënyrë të pamatur rregullin e shenjtë të leximeve të Tarotit, ata pa e ditur lëshojnë një të keqe të papërshkrueshme të bllokuar brenda letrave të mallkuara. Një nga një ata dalin ballë për ballë me fatin dhe përfundojnë në një garë kundër vdekjes.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar