The Beast (2023)

Ndërsa mbretëron inteligjenca artificiale, emocionet janë shndërruar në një kërcënim. Për të shpëtuar prej tyre, Gabriela duhet të pastrojë ADN-në e saj duke u zhytur përsëri në jetën e saj të kaluar. Por, atje, ajo gjen një dashuri të madhe, si dhe një parandjenjë të keqe...

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar