The Bikeriders (2024)

Kathy, një anëtare me vullnet të fortë të Vandalëve e cila është e martuar me një biçikletë të egër dhe të pamatur të quajtur Benny, rrëfen evolucionin e vandalëve gjatë një dekade, duke filluar si një klub lokal i të huajve të bashkuar nga kohët e mira, biçikletat e zhurmshme dhe respekti për udhëheqësi i tyre i fortë dhe i qëndrueshëm Johnny. Ndërsa jeta në Vandalët bëhet më e rrezikshme dhe klubi kërcënon të bëhet një bandë më e keqe, Keti, Beni dhe Xhoni detyrohen të bëjnë zgjedhje për besnikërinë e tyre ndaj klubit dhe ndaj njëri-tjetrit.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar