The Bounty (1984)

Kjo është historia e njohur e toger Bligh, mizoria e të cilit krijon një kryengritje në anijen e tij. Filmi tregon përpjekjet e Fletcher Christian për t'i nxjerrë njerëzit e tij përtej mundësive të ndëshkimit britanik dhe udhëtimin epik të toger Bligh për t'i çuar besnikët e tij të sigurt në Timorin Lindor me një varkë të vogël shpëtimi.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar