The Devil’s Bath (2024)

Austria në shekullin e 18-të. Pyjet rrethojnë fshatrat. Vrasja e një fëmije dënon një grua me vdekje. Agnes është gati për një jetë martesore me të dashurin e saj, por mendja dhe zemra i rëndohen. Një rrugë e zymtë e vetme, mendime të liga që lindin.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar