The First Omen (2024)

Një grua e re amerikane dërgohet në Romë për të filluar një jetë shërbimi ndaj kishës, por ndeshet me një errësirë, që e bën atë të vërë në dyshim besimin e saj dhe zbulon një komplot të tmerrshëm që shpreson të sjellë lindjen e mishërimit të së keqes.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar