The Fits (2025)

Ndërsa stërvitet në palestër, djali 11-vjeçar Toni magjepset me një trupë kërcimi. Ndërsa përpiqet të përshtatet, ajo e gjen veten të kapur në rrezik pasi grupi fillon të vuajë nga periudhat e të fikëtit dhe sulme të tjera të dhunshme.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar