The Girl in the Trunk (2024)

Nusja e rrëmbyer e bllokuar në bagazh përdor telefonin për të tentuar të arratiset, ku përballet me kafshë të egra helmuese. Përpjekja e dështuar kushton një jetë. E bllokuar në nxehtësinë e shkretëtirës, ??ajo luan një lojë vdekjeprurëse përmes telefonit për të identifikuar rrëmbyesin dhe për të mbijetuar.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar