The Infallibles (2024)

Kur një bandë hajdutësh shkakton kaos në Paris dhe poshtëron policinë, ministri i Brendshëm kërkon gjak të ri në krye të hetimit: Alia është nga Marseja, me temperament të zjarrtë dhe e pamenaxhueshme, Hugo është parisien, ish-student i shkëlqyer dhe i përpiktë. Me pak fjalë, ata i kanë të gjitha arsyet për ta urryer njëri-tjetrin...

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar