The New Toy (2022)

Frymëzuar nga klasiku i Francis Veber i vitit 1976 "The Toy", për njeriun më të pasur në Francë, në dyqanin e lodrave për fëmijën e tij të llastuar Alexandër, duke i thënë atij të zgjidhte lodrën e tij të re. Ai zgjedh Samiun, një punonjës dhe asgjë nuk mund t'i ndryshojë mendjen.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar