The Settlers (2023)

Në Kili në vitin 1901, tre kalorës paguhen për të mbrojtur një pronë të madhe. Një ushtar britanik dhe një mercenar amerikan shoqërohen nga një snajper me racë të përzier, i cili kupton se misioni i tij i vërtetë është të vrasë popullsinë indigjene.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar