The Strangers: Chapter 1 (2024)

Pasi makina e tyre prishet në mes të një qyteze të vogël, të frikshme, një çift i ri, detyrohet ta kalojë natën në një kabinë të veçuar. Pason paniku ndërsa ata terrorizohen nga tre të panjohur, të maskuar, të cilët godasin pa mëshirë dhe me sa duket, pa arsye.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar