The Visitor from the Future (2022)

Në një të ardhme të shkatërruar, një apokalips kërcënon Tokën dhe shpresa e fundit qëndron tek një njeri që është i aftë të udhëtojë në kohë. Ai duhet të kthehet në të kaluarën për të ndryshuar rrjedhën e ngjarjeve, por një forcë policore e ndjek atë në çdo epokë.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.vip - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar